Ik zoek personeel

Het vinden van personeel dat past binnen uw organisatie is niet altijd makkelijk. U heeft hier geen tijd voor of u heeft simpelweg de kanalen niet om met deze mensen in gesprek te komen. Wij nemen deze zoektocht graag voor u uit handen.
Matchmakerz is gespecialiseerd in de bemiddeling van uitvoerend personeel (op MBO niveau) binnen de Bouw & Techniek. Er is voor ons niks mooiers dan mensen vanuit een WW of werksituatie weer te bemiddelen naar een mooie werkgever. Onze ervaring kent dat het erg belangrijk is dat een werknemer ‘op zijn plek’ zit. Een werknemer moet naast ervaring en kennis ook passen binnen de bedrijfscultuur, om zo het maximale uit zichzelf te kunnen halen. Wij vinden deze mensen nog steeds in de markt. Door een persoonlijke benadering en gemeende interesse in een kandidaat, zijn wij in staat een goede selectie voor u te maken. Matchmakerz heeft de focus op de lange trajecten. In goed overleg bemiddelen wij kandidaten op projectbasis.

Eenmaal de juiste kandidaat gevonden, bieden wij u de onderstaande mogelijkheden.

Werving & Selectie (directe overname kandidaat tegen een vastgestelde fee)
Flexibel (eerste periode flexibel, met intentie/mogelijkheid tot overname

Vacature aanmelden

drie manieren om je vacature bij ons aan te melden

CONTACT

Heb je een vacature en wil je die eerst met ons bespreken. Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

© Copyright - Matchmakerz